Publikus Árnyak Könyve

A cikkek felhasználása bármilyen formában csak a fordító és a Berkano honlap, mint forrás megjelölésével lehetséges!

Égbe öltözve

Fontos, hogy a kezdetektõl mezítelenül dolgozz, hogy második természeteddé váljon és ne vonják el figyelmedet a ruhátlanságoddal kapcsolatos gondolatok. Ezen felül a bõröd könnyebben és egyenletesebben adja le a mágikus erõt, ha hozzá van szokva a szabadsághoz. Így mikor táncolsz is szabadabb vagy...

A legnagyszerûbb, mikor a kedvesed testének érintése felkorbácsolja legbennsõbb lelked, így tested a lehetõ legtöbb energiát adja le; ekkor legfontosabb, hogy ne zavarjon semmi, mert az elmének meg kell ragadnia és formába kell öntenie ezen erõt, s a kívánt cél elérésére koncentrálnia a képzelet hatalmával.

Mondják, hogy a mi utunk nem alkalmas arra, hogy valódi tudást szerezzünk, hogy ez csak nemi vágyhoz vezet. Ez nem így van. Célunk, hogy felébresszük a belsõ látást és mi a legtermészetesebb és legegyszerûbb úton érjük ezt el.

Mivel ellenfeleink gondosznak és alantasnak gondolnak mindent, mely a szerelemben segít, vagy akár csak engedi azt, céljuk megakadályozni ezekben minden férfit és nõt. Számunkra a szerelem természetes és ha hozzásegít a Nagy Mûhöz, akkor jó. Igaz, hogy egy a tudásvágytól égõ pár azonnal céljához érhet, de kevesekben van ekkora tûz. Mi megmutatjuk az utat, a rendszerünkben rejlõ segédeszközöket és módszereket (pl. A mágikus rituálét).

Egy pusztán nemi vággyal dolgozó pár nem ér el amúgy sem semmit; de egy egymás iránt a szerelem tüzében égõ pár amúgy is együtt alszik és a vágyak elsõ hullámának elmúltával lelkük valódi harmóniára lép.

Az elsõ néhány alkalommal áldozzanak nyugodtan Afroditének, ez legfeljebb egy-két nap késlekedést okoz, és az így tapasztalt élvezetek újra csak Hermész misztériumaihoz hozzák vissza õket, s lelkük jobban rá lesz hangolva a nagy kutatásra. Csak ha már átszakították a fátylat, csak akkor nem néznek többé vissza.

Ezen rítus csak akkor használható a legnagyobb mágiák egyikeként, ha mindketten elméjüket erõsen a célra fókuszálják és nem gondolnak egyáltalán a szexre. Tehát elmédet olyan erõsen kell a célra függeszteni, hogy mind a szex, mind minden más megszûnjék számodra. Ezáltal az Asztrálban olyan feszültséget idézhetsz elõ, hogy a célod megvalósul.