Égbe öltözveFontos, hogy a kezdetektől mezítelenül dolgozz, hogy második természeteddé váljon és ne vonják el figyelmedet a ruhátlanságoddal kapcsolatos gondolatok. Ezen felül a bőröd könnyebben és egyenletesebben adja le a mágikus erőt, ha hozzá van szokva a szabadsághoz. Így mikor táncolsz is szabadabb vagy...

A legnagyszerűbb, mikor a kedvesed testének érintése felkorbácsolja legbennsőbb lelked, így tested a lehető legtöbb energiát adja le; ekkor legfontosabb, hogy ne zavarjon semmi, mert az elmének meg kell ragadnia és formába kell öntenie ezen erőt, s a kívánt cél elérésére koncentrálnia a képzelet hatalmával.

Mondják, hogy a mi utunk nem alkalmas arra, hogy valódi tudást szerezzünk, hogy ez csak nemi vágyhoz vezet. Ez nem így van. Célunk, hogy felébresszük a belső látást és mi a legtermészetesebb és legegyszerűbb úton érjük ezt el.

Mivel ellenfeleink gondosznak és alantasnak gondolnak mindent, mely a szerelemben segít, vagy akár csak engedi azt, céljuk megakadályozni ezekben minden férfit és nőt. Számunkra a szerelem természetes és ha hozzásegít a Nagy Műhöz, akkor jó. Igaz, hogy egy a tudásvágytól égő pár azonnal céljához érhet, de kevesekben van ekkora tűz. Mi megmutatjuk az utat, a rendszerünkben rejlő segédeszközöket és módszereket (pl. A mágikus rituálét).

Egy pusztán nemi vággyal dolgozó pár nem ér el amúgy sem semmit; de egy egymás iránt a szerelem tüzében égő pár amúgy is együtt alszik és a vágyak első hullámának elmúltával lelkük valódi harmóniára lép.

Az első néhány alkalommal áldozzanak nyugodtan Afroditének, ez legfeljebb egy-két nap késlekedést okoz, és az így tapasztalt élvezetek újra csak Hermész misztériumaihoz hozzák vissza őket, s lelkük jobban rá lesz hangolva a nagy kutatásra. Csak ha már átszakították a fátylat, csak akkor nem néznek többé vissza.

Ezen rítus csak akkor használható a legnagyobb mágiák egyikeként, ha mindketten elméjüket erősen a célra fókuszálják és nem gondolnak egyáltalán a szexre. Tehát elmédet olyan erősen kell a célra függeszteni, hogy mind a szex, mind minden más megszűnjék számodra. Ezáltal az Asztrálban olyan feszültséget idézhetsz elő, hogy a célod megvalósul.

VisszaA honlapon található, esetlegesen Internetről származó anyagokért csoportunk felelősséget nem vállal.
Az Árnyak újság a Berkano Wicca Tradíció belső kiadványa, a benne található cikkek, írások a szerzők és a Tradíció szellemi tulajdonát képezik,
felhasználásuk a jogtulajdonosok írásos engedélye nélkül minden formában tilos.

Powered by nettarhely.hu