A FigyelmeztetésEzen könyvet enkezeddel írd. Hagyd, hogy Fivéreid és Nővéreid kimásolják, amit akarnak, de soha ne engedd ki kezeidből és ne tartsd magadmál más írását; mert ha az ő kézírásukat megtalálják, elvihetik és megkínozhatják őket. Mindenki saját írását óvja és pusztítsa el, ha veszély fenyeget. Tanulj meg fejből, amennyit csak lehet és a veszély elmultával írd újra könyvedet.

Ezen okból ha valaki meghal, pusztítsátok el a könyvét, ha ő maga nem tudta ezt megtenni, mert ha megtalálják, egyértelmű bizonyítékként szolgál ellenük. "Nem lehetsz egyedül Witch"; így minden barátjukat a kínzatás veszélye fenyegetné. Pusztíts hát el mindent, mi nem feltétlenül szükséges.

Ha könyvedet megtalálják nálad, az egyértelmű bizonyíték ellened. Megkínozhatnak. Tartsd távol a kultusz minden titkát elmédtől. Mondd, hogy rosszakat álmodtál, hogy egy ördög íratta ezeket veled tudtodon kívül. Csak arra gondolj: "Nem tudok semmit, nem emlékszem semmire, mindent elfelejtettem". Vésd ezt az elmédbe. Ha nem bírod már a kínzást, mondd: "Vallok, nem bírom a kínzatást, mit akartok, mit mondjak? Mondjátok és elismétlem." Ha a Testvériségrol kérdeznek, ne beszélj róla, de ha lehetetlenségeket, mint repülés, az Ördöggel való hálás, gyermekek feláldozása vagy emberhúsevés, mondd ezt: "Gonoszakat álmodtam. Nem magam voltam. Őrület lett úrrá rajtam".

Nem minden elöljáró gonosz. Ha van megfelelő ürügy, megkegyelmezhetnek. Ha bevallottál bármit, tagadd le később. Mondd, hogy a kínzás miatt össze-vissza beszéltél, nem tudtad, mit mondasz vagy teszel. Ha elítélnek, ne félj. A Testvériség hatalmas. Ha kitartasz, segíthetnek megszökni. Ha bármit elárulsz, nincs remény számodra sem ezen a világon, sem a következőn.

De bizonyos, ha rendíthetetlen mész a máglyára, kábítószereket juttatnak be hozzád. Nem érzel majd semmit és átsétálsz a Halálba, s ami azon túl van - az Istennő extázisába.

Ugyanez igaz a Munkaeszközeidre is. Olyan egyszerű tárgyak legyenek, melyek bárki otthonában előfordulhatnak. A pentákulumok viszból készüljenek, hogy könnyen össze lehessen törni vagy el lehessen olvasztani őket. Ne rendelkezz karddal, hacsak rangod nem indokolja. Ne legyenek jelek vagy nevek semmin. Tintával írd rájuk felszentelés előtt, s amint befejezted, azonnal mosd őket le.

Soha ne kérkedj, soha ne fenyegetőzz, soha ne mondd, hogy rosszat kívánsz bárkinek. Ha bárki a Mesterségrol beszélne, mondd: "Ne beszélj nekem ilyen dolgokról, balszerencsét hoz ránk."

VisszaA honlapon található, esetlegesen Internetről származó anyagokért csoportunk felelősséget nem vállal.
Az Árnyak újság a Berkano Wicca Tradíció belső kiadványa, a benne található cikkek, írások a szerzők és a Tradíció szellemi tulajdonát képezik,
felhasználásuk a jogtulajdonosok írásos engedélye nélkül minden formában tilos.

Powered by nettarhely.hu