HalloweenSéta, vagy lassú tánc, a Főpap vezeti a Főpapnőt, mindkettejüknél seprű vagy pálca, az embereknél fáklya vagy gyertya.

Eko, eko, Azarak
Eko, eko, Zomelak
Bagahi laca bachahé,
Lamac cahi achabahé,
Karrelyos.
Lamac lamec bachalyos,
Cabahagi sabalyos,
Baryolas.
Lagozatha cabyolas,
Samahac et famyolas,
Harrahya.

A kör meghúzása.
A Főpapnő Istennő testtartást vesz fel. A Főpap ötszörös csókot ad neki és megkorbácsoltatik. Mindenki megtisztul (azaz megkötöztetik és negyven korbácsütést mérnek rá).
A Főpap Isten testtartást vesz fel.
A Főpapnő athamével idéz:
"Árnyak rettegett ura, élet istene és az élet adója. Mégis ki téged ismer, a halált ismeri. Tárd szélesre, könyörgünk, kapuid, melyen keresztül mindenkinek át kell haladni. Hadd térhessenek ma éjjel vissza szeretteink, kik előttünk távoztak, hogy együtt örvendezzünk. És mikor eljő az időnk, ahogy mindenkinek, te vígaszt adsz, megnyugtatsz, békét és nyugalmat ajándékozol szívünknek; s mi boldogan, félelem nélkül lépünk birodalmadba, mert tudjuk, miután pihentünk s felfrissültünk szeretteink közt, újjászületünk a te kegyelmedből és a Hatalmas Anya kegyelméből. Kérünk téged, történjen abban az időben és azon a helyen, amikor és ahol a szeretteink, hogy újra találkozhassunk és ismerhessük és szerethessük egymást. Szállj alá, könyörgünk, szolgád és papod, (név) testébe."
A Főpapnő ötszörös csókot ad a Főpapnak.
Avatások, ha vannak, mindenki más megtisztul.
(Jegyzet: a párok megtisztíthatják egymást, ha akarják.) Sütemény és Bor.
A Nagy Rítus, ha lehetséges, akár jelképesen, akár valóban.
Az Őrzők elküldése és a kör felszámolása.
Lakoma.

VisszaA honlapon található, esetlegesen Internetről származó anyagokért csoportunk felelősséget nem vállal.
Az Árnyak újság a Berkano Wicca Tradíció belső kiadványa, a benne található cikkek, írások a szerzők és a Tradíció szellemi tulajdonát képezik,
felhasználásuk a jogtulajdonosok írásos engedélye nélkül minden formában tilos.

Powered by nettarhely.hu